Erik de la Rose sa tidlig fra til Storhamar at han ønsket seg videre. Agenten hans jobber for å skaffe ham kontrakt i Finland, men foreløpig har det ikke resultert i noen kontraktstilbud.

Og nå har Storhamar kommet på banen igjen. Svensken utelukker heller ikke at det kan bli fortsatt spill i Storhamar, selv om Finland fortsatt er førstevalget hans.

– Det er en mulighet for at jeg fortsetter i Storhamar, selv om den er ganske liten. Jeg håper på en avklaring i løpet av ei uke, men det er ikke jeg som styrer det der. Det er først og fremst Finland som er aktuelt for meg, understreker de la Rose overfor HA-sporten.

Kjenner Söderström

Skulle det likevel ikke løse seg med kontrakt i Finland, mener den unge backen, som hadde en god sesong for Storhamar nå, at Storhamar har noe spennende på gang.

– Jeg synes det ser ut som de har fått et bra lag på papiret. Det ser spennende ut.

– Og kanskje kommer Patrick?

– Ja, det er en bra spiller. Han er en leder som jeg tror er bra for gruppen, sier de la Rose.

23-åringen kjenner også Storhamars Fredrik Söderström. Under hockeyfinalen mellom Canada og Sverige søndag kveld, utvekslet de synspunkter.

– Jeg har snakket med ham noen ganger, og jeg har møtt ham tidligere. Jeg tror Storhamar har fått to gode trenere, sier de la Rose.

Samtale med Storhamar

Selv om Storhamar hadde en skuffende sesong som stoppet i kvartfinalen, var de la Rose en toneangivende spiller både for Storhamar og i ligaen. Med gode skøyteferdigheter, gode hender og et godt blikk bidro han med 32 poeng totalt i ligaen og sluttspillet.

– Det er derfor jeg helst vil spille i en enda bedre serie. Jeg ønsker å utvikle meg videre, sier han.

Storhamars styreleder Njål Berge var tydelig overfor HA-sporten i forrige uke på at de ønsket å beholde de la Rose. Og i forrige uke tok også Storhamar kontakt med svensken.

– Jeg har snakket med Storhamar. Om jeg ikke får noe som jeg synes er bra nok for å dra, så vet jeg at Storhamar vil ha meg fortsatt. Da får vi sette oss ned og diskutere det, sier Erik de la Rose.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.