Nå har Storhamar Hockey brukt Ticketmaster, hvor det har forsvunnet 20 kroner i avgift per billett. Nå blir det en annen verden, en bedre økonomisk verden for hockeyklubben på Hamar vest.

– Vi hadde en mulighet for et nytt system før sesongen i fjor, men vi var usikre på om den partneren kunne levere det vi ønsket i tide. Derfor valgte vi å vente en sesong, og være sikre på at vi lanserer et system som alle blir fornøyde med, sier Njål Berge.

Alt ligger klart

Det er Hamar-firmaet Innit som har utviklet billettsystemet, og som eier det. Storhamar Hockey blir pilotbruker, og får benytte systemet gratis.

– Innit håper selvfølgelig at de kan selge systemet til andre brukere etter hvert. De driver jo butikk, sier Njål Berge, og fortsetter:

– Det er et topp moderne system. Det er laget en app, og sesongkort kan legges inn i appen. Bedrifter kan sende ut billetter til ansatte med denne appen. Vi har testet det ut gjennom sesongen, og alt ligger klart, sier den nyvalgte styrelederen.

Det nye styret vil se på tiltak som kan gi økte inntekter.

– Kiosk er en av de tingene jeg mener vi kan få mer ut av. I forhold til antall tilskuere selger vi for lite i kioskene. Det er ikke godt nok serveringstilbud.

Smertegrense på spons

Storhamar hadde om lag åtte millioner i sponsorinntekter i sesong nå. Njål Berge tror ikke det er mulig å hente noe særlig mer.

– Vi ligger nok på grensen av hva som er mulig på sponsorinntekter. Men et mål er å få 200 sponsorer totalt. Nå ligger vi på 163. Det handler om å få Storhamar-familien enda større.

Styrelederen ser ikke noen muligheter til å kutte så mye mer.

– Det er ikke noe mer å gå på der. Jeg er opptatt av at vi skal bygge nå. Vi må bli flinkere på en del, og lytte til ønsker som kommer. Det handler om at vi skal være ydmyke, sier styreleder Njål Berge, og legger til:

– Jeg synes det er gledelig at vi kan ha fokus på å bygge nå. Vi kan tenke utvikling i stedet for å løse problemer hele tiden. Det siste er ganske slitsomt, og tar mye energi.

Torsdag fortalte styrelederen at han jobber for å ansette daglig leder og en sportssjef – i den rekkefølgen. Han mener klubben må profesjonaliseres.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.