Vålerenga - Storhamar 3-4

Christian Larrivée sto, ifølge TV 2-kommentator Kasper Wikestad, med 49 målpoeng på 51 kamper mot Vålerenga.

Etter fredagens heseblende oppvisning, viser tallene 53 poeng på 52 kamper.

Da HA-sporten spurte trener Fredrik Söderstrom, før kampen, om hvor mange poeng han forventet av den tidligere kapteinen, svarte han følgende:

- Jeg håper han står med 50 poeng, men Christian kan gjøre så mye annet enn bare å produsere poeng. Han er viktig med sin størrelse og personlighet.

Da kampen var over, var han mektig imponert over kanadieren - som ga ham fire poeng.

- Hele rekka hans var briljant. Larry er majestetisk, han er tøff, han er god, og han er uredd, sier treneren.

- perfekt rekke

Treneren mener de har funnet gull i Larrivée-rekka.

- Larry og Jensen står for elegansen i rekka, mens Robin Dahlstrøm er den som jobber, sliter og skaffer rom for dem. De gjorde en kanonmatch, sier han.

Ole Eskild Dahlstrøm, som kommenterte kampen, var meget imponert over alle tre da han snakket med HA-sporten.

- De har en perfekt rekke. Larrivée var overalt, og han minnet om sluttspillsspilleren av seg selv, der han taklet, ga smeller og ikke var jålete. Han og Robin går først i krigen, mens Jensen er en god sniper foran mål. De utfyller hverandre på en god måte, sier han.

glad larrivée

34-åringen, som opplevde en tøff sesong i fjor, strålte da han traff pressen.

- Nå er endelig treningskampene ferdig, og jeg gledet meg til spille. Det betyr så mye for oss - og for meg - å kunne gi fansen en slik opplevelse. Det var en deilig seier, sier han.

Selv om Vålerenga kom tilbake tre ganger, var Hamar-laget hele tiden det førende laget.

- Jeg hadde masse energi gjennom hele kampen, men jeg kjente at jeg ble litt sliten på slutten. Da Robin leste spillet, dukket opp og scoret det avgjørende målet, viste han hvilke kvaliteter som bor i ham. Jeg og Jensen liker å spille med ham, sier spilleren som forteller at det var deilig å spille uten kapteins-C-en på brystet.

- Patrick (Thoresen) løser den oppgaven, og han gir hele laget en boost, smiler Larrivée.

Les også
SPORT HATV: Hør hva Storhamar-helten sier om Christian Larrivée og Joakim Jensen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.