Det var en jevn og nervøs start på kampen, der ingen klarte å ta tak i kampen. Da dukket den tidligere Lillehammer-spilleren Alexander Reichenberg opp med to mål. Det første kom etter 4.52 i den første perioden, før han doblet etter 16.47. God periode for hjemmelaget, der de ledet 2-0 til første pause.

Men Reichenberg var ikke ferdig der. Etter 25:39 var han igjen på plass, kjempet seg inn foran mål, og dunket pucken i krysset. 3-0 til hjemmelaget. Storhamar dominerte perioden, og Lillehammer så rådville ut. Skuddstatistikken for perioden var 13-9. 

Den tredje perioden ble en transportetappe frem til seier for Storhamar. Lillehammer maktet ikke å skape mye, og da ebbet det ut med en tremålsseier til hjemmelaget. 3-0 i CC amfi.

Før kampen

Storhamar vant mot Vålerenga i sudden death forrige serierunde. Nå jager de enda en seier.

Joey Tenute er syk, og er ikke med mot Lillehammer. I tillegg er også Lars Erik Hesbråten skadet.

Pål Johnsen er naturligvis fornøyd med framgangen laget har hatt de siste kampene. Han mener de må fortsette i samme spor.

– Vi må fortsette å spille sammen som et lag, være gode defensivt. Gjør vi jobben uten puck, så får vi det lettere offensivt. Vi må komme samlet i angrep, og ikke én og én. Det synes jeg har vært bra på slutten nå, da har vi kommet med fart.

–Det er nesten farlig hver gang vi legger puckene på mål, for vi har folk som driver inn mot «kassa». Det blir viktig når vi møter en så god keeper som Lillehammer har. Vi kan prate mye om keepere, men det er ingen som er glade i trafikk foran seg, forteller Johnsen.

Storhamars femmere:

Målvakt: Oskar Östlund.

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de La Rose - Daniel Hermansson, Eirik Skadsdammen, Anders Gulliksen.

2. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran.

3. femmer: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren.

4. rekke: Patrik Bäärnhielm - Simen Andre Edvardsen, Jørgen Langdalen, Even Langdalen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00