(Storhamar - Manglerud Star 7-3)

Storhamar tok sin fjerde strake seier da Manglerud ble slått i CC Amfi i kveld, men assistenttrener Pål Johnsen så ingen grunn til å ta av.

- Jeg synes vi var lite ydmyke i starten i dag, og det ser ut som vi ikke har lyst til å spille i egen sone, for vi har blitt så fenomenalt gode, sier en ironisk Johnsen.

- Vi har vært i dritten før i år, og vi har ikke lyst til å være der igjen. Da må man ha rett innstilling, sier han.

Martin Blakseth Huse, som scoret i sin tredje strake kamp, er helt enig med Johnsen.

- Han har helt rett i det han sier. Inngangen til kampen var for dårlig. Det ser litt arrogant ut, sier han.

Men selv om begge var misfornøyde med starten til kampen, var de skjønt enige om at avslutningen var bra.

De snakker også om kjemien i Blakseth Huse-rekka - som har vært strålende de siste fire kampene. 

Se alt i toppen av saken!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.