Storhamar startet best, og fikk tre overtall etter hverandre, men inge førte til scoring. I steden var det MIkael Zettergren som satte pucken i mål for de gule etter 13.06 av den første perioden. Men Stjernen lot seg ikke pirke på nesen. På en av de første gode sjansene til bortelaget, satte Victor Backmann 1-1, etter at Daniel Hermansson hadde fått to minutter. Lagene var like langt til den første perioden.

Den andre periode var rotete, og ingen av lagene klarte å ta skikkelig tak i kampen. Storhamar slet med flyten, men Mikael Zettergren fikset ledelse etter 36.23, etter at han slo en retur inn på tennis. En viktig scoring av svensken.

I den tredje perioden ble Storhamar presset av et aggressivt Stjernen-lag, men når bortelaget ikke fikk pucken i mål, steg Joey Tenute frem. Etter en periode ute med sjukdom, satte han 3-1 målet etter en god pasning av Eirik Skadsdammen, før han assisterte Daniel Hermansson til det fjerde målet. To effektive perioder fra Storhamar, som fikset seieren.

Storhamar gikk da foran Stjernen på tabellen, opp til en femteplass med 35 poeng.

Storhamars rekker:

Oskar Östlund

1.femmer: Joonas Rönnberg, Erik de La Rose - Mikael Zettergren, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen

2.femmer: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Anders Gulliksen, Joey Tenute, Daniel Hermansson

3.femmer: Simen Løvhaug Hansen, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran

4.rekke: Eirik Skadsdammen, Jørgen Langdalen, Simen Andre Edvardsen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.