Lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, var veldig godt fornøyd lørdag kveld.

- Dette er veldig bra. Jeg mener at Jimmy er en av de beste backene i eliteserien. Fredrik (Söderström) hadde et møte med Jimmy torsdag, og ga tidlig beskjed om at det var en spiller han ville ha i laget. Jimmy hadde også et tilbud fra Frisk Asker, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Dette sa Jimmy Andersson lørdag kveld:

- Det blir moro å komme tilbake til Storhamar. Jeg synes begge trenerne virker veldig spennende, så jeg tror dette blir veldig bra, sier Jimmy Andersson.

Jimmy Andersson startet forrige sesong på Storhamar 2, som spiller i 2. divisjon. Da det ble backkrise i Frisk Asker kom trener Sune Bergman på banen, og Andersson skrev under på en korttidskontrakt, som senere ble forlenget.

32-åringen pendlet fra Hamar til Asker forrige sesong.

Svensken endte opp med å spille NM-finale, der Frisk Asker tapte mot Stavanger. På 36 kamper i serien produserte han 23 målpoeng, mens det ble ni målpoeng i sluttspillet.

Den svenske backen ga seg i Storhamar etter 2015-2016-sesongen, en sesong som for hans del ble preget av mye utenomsportslig styr rundt skifte av statsborgerskap, og som sendte ham på tribunen store deler av sesongen. Det er en sak begge parter har lagt bak seg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.