Lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, var veldig godt fornøyd lørdag kveld.

- Dette er veldig bra. Jeg mener at Jimmy er en av de beste backene i eliteserien. Fredrik (Söderström) hadde et møte med Jimmy torsdag, og ga tidlig beskjed om at det var en spiller han ville ha i laget. Jimmy hadde også et tilbud fra Frisk Asker, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Dette sa Jimmy Andersson lørdag kveld:

- Det blir moro å komme tilbake til Storhamar. Jeg synes begge trenerne virker veldig spennende, så jeg tror dette blir veldig bra, sier Jimmy Andersson.

Jimmy Andersson startet forrige sesong på Storhamar 2, som spiller i 2. divisjon. Da det ble backkrise i Frisk Asker kom trener Sune Bergman på banen, og Andersson skrev under på en korttidskontrakt, som senere ble forlenget.

32-åringen pendlet fra Hamar til Asker forrige sesong.

Svensken endte opp med å spille NM-finale, der Frisk Asker tapte mot Stavanger. På 36 kamper i serien produserte han 23 målpoeng, mens det ble ni målpoeng i sluttspillet.

Den svenske backen ga seg i Storhamar etter 2015-2016-sesongen, en sesong som for hans del ble preget av mye utenomsportslig styr rundt skifte av statsborgerskap, og som sendte ham på tribunen store deler av sesongen. Det er en sak begge parter har lagt bak seg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00