Det er TV 2-sporten som melder at svensken har bundet seg til klubben ut sesongen.

Backen har vært på korttidskontrakt med Asker-klubben, men har altså nå skrevet under en avtale som går ut denne sesongen.

– Det er vi glade for. Avtalen varer til og med i dag, men han er en fantastisk god spiller. Også utenfor banen er han fantastisk. Vi ville beholde ham. Dessuten sliter vi fortsatt litt med skader også, sier Nicolay Sørensen, sportslig leder i Frisk Asker, til TV 2.

- Jeg kan bekrefte at han fikk et tilbud fra oss som han takket nei til, sier sportssjef i Storhamar, Sjur Rakstad-Larsen.

Andersson skal fortsette å bo i Hamar og pendle til Asker.

Svensken har spilt for Storhamar i seks sesonger.

Andersson havnet i trøbbel i fjorårssesongen da svensken ga inntrykk av å ha søkt på norsk statsborgerskap for at han ikke skulle bli regnet inn i utledningskvoten. Da det kom fram at han likevel ikke hadde søkt om dette, ble han et åttendevalg av utlendingene, og måtte tilbringe mesteparten av tiden på tribunen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.