Jensen sto med 237 scoringer i den gule og blå drakta før årets sesong. Etter 12 nye scoringer så langt, kan det vente et aldri så lite jubileum i romjula. Da sikter han mot scoring nummer 250 for Storhamar.

– Jeg fikk en melding av Lars Nikolaisen for et par dager siden om det. Klart det hadde vært moro å score nummer 250 i romjula, sier Jensen.

Erik Kristiansen (509), Tom Erik Olsen (379), Pål Johnsen (286) og Eirik Skadsdammen (254) er de eneste som har scoret flere mål for Storhamar enn måljegeren fra Oslo. Han forteller at evnen til å være på rett sted kommer naturlig.

– Tidligere bidro jeg ikke så mye i den defensive delen av spillet. Da var det desto viktigere å bidra med mål, sier den sindige vingen, og fortsetter:

– Jeg har spilt med veldig mange gode centere. Når man spiller med spillere som Nathan Martz, Pål Johnsen og Christian Larrivée kommer det en del scoringer naturlig, hvis du plasserer deg riktig.

mer defensivt orientert

I årets sesong har Jensen fått mye tillit av Sjur Robert Nilsen i både undertall og når jevne kamper skal spilles av.

– Det er utrolig moro å få tillit i de situasjonene også. Jeg har jobbet mye med meg selv for å bli en mer komplett spiller, forteller Jensen.

Han har de siste månedene spilt i rekke med Martin Blakseth Huse og Mikael Zettergren. Etter en litt treg start har rekka blomstret de siste kampene.

– Med skader på en del av våre offensive spillere har vi vært nødt til å finne nye måter å score mål på, sier Jensen, og forklarer:

– I rekka vår har jeg vært nødt til å ta mer ansvar med puck enn jeg har gjort tidligere. Jeg synes vi har fått bra sving på sakene den siste tiden.

tenker ikke på landslaget

Mange har gjennom årene ment at storscoreren burde fått muligheten på landslaget. Jensen selv tenker ikke på det, og mener det har sin naturlige forklaring at navnet hans har uteblitt fra uttakene.

– Skulle jeg spilt for Norge måtte det blitt i en av de to produserende rekkene. Der har det stort sett vært spillere fra bedre ligaer de siste ti årene, og jeg kan ikke sammenlignes med dem som lager mye mål på høyere nivå, sier han, før han fortsetter:

– Klart det hadde vært gøy å spille for Norge i en fjerderekke også, men jeg tror både landslaget og jeg har vært tjent med at det ikke har skjedd, gliser han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00