Tidlig i tredjeperioden ble Joakim Jensen tildelt en 2+10-minutters utvisning for takling bakfra.

Jensen jaget Marcus Bjørsland ned bak Stjernes mållinje, og han ga ham et dytt i ryggen, slik at han gikk hardt inn i vantet med hodet først.

HATV: Rinkside (for abonnenter) 

Nå bekrefter dommersjef Geir Thomas Olsen at players safety-utvalget ønsker å prøve saken for disiplinærutvalget.

- Vi mener at den taklingen er potensielt farlig for spilleren som blir rammet av den. Og derfor ønsker vi at de skal se på den. Dette er situasjoner som setter spillerens sikkerhet på prøve, sier han.

Joakim Jensen, som er inne i sin 11. sesong i Storhamar, men aldri har sonet karantene, har full forståelse for at situasjonen blir sett på.

- Taklingen er ikke en bevisst handling, men den er unødvendig, klønete og potensielt farlig. Jeg forstår at den blir sett på av players safety, da den er av situasjonene vi ønsker å luke vekk, sier Jensen.

Forsvarer dahlstrøm-matchstraffen

Dommersjefen svarer følgende da han blir spurt om hva han tenker om Robin Dahlstrøms matchstraff torsdag:

Bakgrunn: Dahlstrøm mister Asker-kampen

- Jeg har sittet og sett på den mange ganger i dag, og den er veldig vanskelig. Dommeren som står ute på blålinja mener han har bra oversikt, og da gir han matchstraff.

- Men når han har sett situasjonen etterpå, er han ikke pliktet å gi matchstraff, men kan vurdere det til liten disiplinærstraff? 

- Det er riktig, men samtidig sier reglene at det skal gis matchstraff dersom er spiller blir skadet. Skadebildet sier at han er skadet. Situasjonen er vanskelig, for han kommer inn lavt, sier han. 

Storhamar må også klare seg uten Kodie Curran og Robin Dahlstrøm (begge suspensjoner), mens Christian Larrivée er usikker til søndagens kamp. Anders Gulliksen og Hampus Gustafsson er begge skadet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.