Joakim Jensen la dette ut på sin egen twitterkonto fredag:

"Enda en sesong er over. For meg ble det en tøff sesong både fysisk og sportslig. Jeg har vært i Storhamar hele mitt "voksne" liv. Derfor er det med tungt hjerte å meddele at jeg velger å legge skøytene på hylla. Jeg ønsker å takke familien min, klubben, hele Storhamar-familien, de utrolige menneskene rundt laget og alle lagkompiser jeg har hatt i mine 12 sesonger, for støtten og opplevelsene vi har hatt sammen.

Storhamar har vært gjennom litt av en reise fra 2007 og fram til der vi er i dag, og jeg føler meg heldig og stolt over å fått vært med på den reisen.

Jeg tar med meg minnene fra to bøtter, noen ville turer ute i Europa, snuoperasjonen i 2014-2015, en lang kamp i 2017 og masse mer, videre. 

Takk for meg. Evig gul og blå."

Les også: Kommentar om Joakim Jensen 

HA-sporten kom i kontakt med Jensen fredag ettermiddag. Da var han i London.

Les også: Rønnild fortsetter i Storhamar

- Det var en miks som gjorde at jeg valgte å legge opp. Helsa, nærmere bestemt ryggen var en faktor. Jeg har stått over kamper på grunn av ryggen siden 2015. Så var det litt alder, i tillegg til litt manglende motivasjon og ønske om å være mer med familien. Jeg ønsker å satse på en privat karriere pg følge opp ungene tettere. Jeg gleder meg til en hverdag som ikke er styrt av treningstider, sier Jensen, og fortsetter:

- Jeg har gått på skøyter hver dag siden jeg var tre år, så jeg må innrømme at dette var en vanskelig avgjørelse, sier Joakim Jensen.

Han har spilt 12 sesonger i Storhamar. Det handler om 286 scoringer og 280 målgivende pasninger på 622 kamper.

Les også: Petter Thoresen krysser alt han har for at Patrick skal bli VM-klar

  

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.