(Storhamar - Frederikshavn 4-3 etter sudden death)

Kodie Curran skjøt via en kølle i sudden death, slik at Storhamar slo Frederikshavn 4-3 i sudden death. De fleste i Eisarena trodde det var Patrick Thoresen som var sist på scoringen, men det viste seg å være feil.

- Det var Kodie som scoret målet. Det kunne se ut som det var meg, men skuddet traff kølla til backen og gikk inn, sier Thoresen etter matchen.

Curran svarer med en fleip da han blir spurt om den siste scoringen.

- Hadde det ikke vært treningskamp, tror jeg ikke Patrick ville gitt fra seg scoringen. Neida, jeg bare tuller, sier han med et stort smil, før han legger til:

- Jeg er heldig som får spille med flere av disse gode, offensive spillerne. Og vi fikk en heldig sprett på det avgjørende målet, sier han. 

Storhamar ledet 3-0 og hadde full kontroll, men slapp inn tre strake scoringer i løpet av de siste 21 minuttene.

- Det er vanskelig å svare på hva som skjer. Men dette skjer i alle ligaer med alle lag. De ligger nede og slår litt nedenfra, og vi klarer ikke å holde det oppe, sier Thoresen, som ønsket å rose de rundt 50 Storhamar-supporterne på tribunen.

- Mange av dem har tatt fri fra jobb, og etter hva jeg har skjønt, lagt ferien sin hit i Bremerhaven, som ikke er verdens vakreste by. Og det setter vi stor pris på. Det sitter 25 spillere inne i garderoben som aller er takknemlige for den støtten vi får, sier han .

god start

Storhamar ledet 2-0 etter de første 20 minuttene her i Eisarena i Bremerhaven. 

Kodie Curran, som er hentet inn for å styrke overtallspillet, dundret inn kampens første scoring i power play. Backen finn pucken av Kjetil Martinsen, og han sendte oppe i nettaket.

Storhamar fortsatte å holde gassen nede, og etter drøye ti minutter ble ledelsen doblet. Simen Løvhaug Hansen skjøt fra blålinja, og både Martin Rønnild og Eirik Skadsdammen sto godt plassert foran mål, slik at målvakt Christian Larsen ikke så pucken. 

Victor Svensson hadde en stor sjanse til å legge på til 3-0 litt senere, men forsøket ble stoppet med spakhansken. 

Gustafsson-perle

Storhamar vartet opp med nok et godt overtallsspill. Steffen Thoresen fikk en god pasning av Victor Svensson, og han fyrte av. Pucken ble stoppet av Larsen, men han kunne lite gjøre med det neste forsøket som kom imot ham: Hampus Gustafsosn klinte gummiskiva i krysset og inn.

Da det gjensto 30 sekunder av midtperioden, scoret danskene. Storhamar hadde ikke kontroll foran eget mål, og Nick Olesen fikk stå umarkert og dytte pucken inn. 

Det tok nye 30 sekunder før Fredrikshavn hadde scoret enda et mål. Storhamar rotet bak Östlund, og Kristoffer Lauridsen lurte pucken under den armen til Oskar Östlund.

Mark Hurtubise, som sonet seks minutter i fryseboksen, dyttet inn 3-3-scoringen i power play. 

Storhamars lag: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Kodie Curran, Christian Bull - Patrick Thoresen, Victor Svensson, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Kjetil Martinsen, Mikael Zettergren.

3. rekke: Mikkel Søgaard, Emil Frøshaug - Robin Dahlstrøm, Simen André Edvardsen, Steffen Thoresen.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Simen André Edvardsen - Eirik Skadsdammen, Jørgen Langdalen, Martin Rønnild.

Lars Erik Hesbråten og Anders Gulliksen sliter med hver sin kneskade, mens Larrivée er syk. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.