Svensken, som ble håndplukket av hovedtrener Fredrik Söderström, har en kontrakt som går ut nå. Han forteller at det var en vanskelig avgjørelse.

– Jeg har tenkt mye, og det var en tøff avgjørelse. Det har vært mye fram og tilbake. For meg handler det om en totalpakke, en helhet, hvor naturlig nok det familiære også spiller inn.

– Det har vært et heftig år, fra serieåpningen på Gjøvik, via kampen i Håkons hall, til NM-gullet. Det har vært mer enn jeg våget håpe på, sier Jeff Jakobs, og fortsetter:

– Jeg har lært utrolig mye, spesielt av Fredrik. Det har vært utrolig moro å få jobbe sammen med ham. Det er en herlig spillergruppe også. Det å få jobbe med Patrick Thoresen, med erfaring fra NHL og KHL, har vært utrolig morsomt, sier Jeff Jakobs.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.