(Kongsvinger - Storhamar 1-6)

Robin Dahlstrøm scoret tre mål og var lagets beste spiller da Kongsvinger ble feid av isen.

- Det er ikke hver dag jeg scorer tre mål, så det tar jeg med meg, sier Dahlstrøm til HA-sporten.

Oslo-gutten står med ti målpoeng i løpet av de åtte første kampene. Og da HA-sporten spør om han er overrasket over den store poengfangsten, svarer han følgende:

- Både ja og nei, for jeg har produsert ganske bra tidligere. Men fjoråret var oppstykket, og da gjorde jeg få poeng, sier Dahlstrøm, som spilte for tre forskjellige klubber sist sesong.

Assistenttrener Jeff Jakobs var fornøyd med mye av spillet i Kongshallen.

- Larrivée-rekka produserer og er gode. Men vi mister pucken på feil steder og gjør noen småfeil som vi må rette på, sier han.

- Robin gjør en viktig jobb i den rekka, der han graver på mål og er tøff å spille mot. Han er en viktig spiller for oss, sier han.

herjet

Storhamar leverte en førsteperiode det luktet svidd av. Og kampen var i realiteten avgjort da lagene gikk til den første pausen. 

Christian Larrivée fikk straffe etter 17 sekunder, men kanadieren bommet alene med Kilar.

Noen minutter senere fikk derimot Storhamar uttelling. Larrivée tok med seg pucken inn i sonen, samtidig som han taklet en motspiller i isen. Curran tok imot, gikk inn i midten og limte pucken i krysset.

Etter snaut åtte minutter doblet Eirik Skadsdammen ledelsen mot moderklubben. Storhamars nummer åtte styrte inn et godt skudd fra Christian bull forbi Kilar og i mål.

Og for å gjøre ydmykelsen komplett i første periode, klinte Robin Dahlstrøm inn Storhamars tredje mål etter 12.10. 

fyrverkeri

Da andreperioden var 12 sekunder gammel, satte Robin Dahlstrøm inn kampens fjerde scoring. Larrivée fosset oppover venstresiden, så opp og spilte fri Jensen - som spilte på bakre stolpe, der Dahlstrøm banket pucken inn.

Mitchell Theoret snek seg bak Lars Løkken Østli og Mikkel Søgaard, kom alene med Östlund, dro pucken over på backhand og dyttet den inn. Den scoringen kom etter 34.40. 

61 sekunder senere økte Robin Dahlstrøm ledelsen til 5-1. Oslo-gutten sto parkert foran Kilar og styrte inn dagens tredje scoring. 

Martin Rønnild scoret kampens siste mål da han pirket inn sin egen retur etter 52 minutter.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Kodie Curran, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm. 

2. rekke: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Martin Rønnild, Patrick Thoresen, Steffen Thoresen.

3. rekke: Christian Bull, Emil Frøshaug - Eirik Skadsdammen, Simen André Edvardsen, Mikael Zettergren. 

Ekstra: Simen Løvhaug Hansen, Lars Erik Hesbråten. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.