Eirik Skadsdammen går på sin 19. sesong i klubben, og mener det ikke har vært så mye trøkk i troppen på veldig lenge. Han mener også at dette er den beste stallen han har vært i. Det motiverer 36-åringen, og Fredrik Söderström mener Skadsdammen er viktig for laget på flere måter.

Stort hjerte for klubben

– Eirik er en unik kulturbærer i Storhamar. Det at han er klar for sin 19. sesong er utrolig imponerende. Han har kommet tilbake fra flere skader, og har et stort hjerte for klubben, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Eirik har en enormt bra fysikk, har en sterk personlighet, og jeg mener han er et veldig bra forbilde for de unge spillerne i klubben. Han legger ned det som trengs for å lykkes. Han er alltid godt forberedt og gir alltid 100 prosent, sier Söderström, som også liker at 36-åringen hele tida jobber for å utvikle seg i en alder av 36 år.

Herlig driv

Eirik Skadsdammen har sprudlet i treningskampene. Han virker veldig spillesugen.

– Det er en herlig driv nå, og det motiverer meg. Konkurransen om plassene motiverer meg. Bredden og kvaliteten i stallen gjør at treningene blir bedre. Det gir større tempo, og det er viktig, sier Skadsdammen.

Han har fått trent for fullt gjennom hele sommeren, og føler seg i veldig bra form.

– Kroppen er kjempefin, og det er alltid godt å starte sesongen godt fysisk forberedt. Jeg elsker hockey, men jeg må innrømme at det er ekstra moro nå.

Setter krav

– Vi setter krav til hverandre ute på isen på trening, og så er det munter og veldig bra stemning i garderoben etterpå. Dette er veldig bra, sier 36-åringen.

Han liker også at de trener tidlig nå.

– Det var ikke så lett å trene etter sju timer med jobbing. Jeg hadde ikke den samme energien da. Nå starter dagen med en god frokost og ei skikkelig treningsøkt. Det er også en faktor som gjør at treningene blir bedre, tror jeg. Det er bedre rutiner på alt nå, sier Eirik Skadsdammen, som debuterte for Storhamar allerede i 1999.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.