– Det har vært noen backnavn oppe, men vi må finne den rette. Trolig blir det en Nord-Amerikaner, sier Fredrik Söderström, og fortsetter:

– Når overgangsvinduet stenger 31. januar skal vi ha en back til på plass.

Lars Løkken Østli er ute med skade, og spiller ikke torsdag, mens Mikkel Søgaard er tvilsom etter en smell i beinet. Han gikk av under treningen tirsdag.

Christian Bull er tilbake mot Stavanger torsdag etter sjukdom sist. Han trente for fullt tirsdag.

– Lars Erik Hesbråten spilte back mot Frisk Asker, og klarte seg bra. Simen Løvhaug Hansen har tatt steg, og våger mer nå. Jeg synes han er i fin utvikling, sier Fredrik Söderström.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.