Storhamar - Manglerud Star 7-3

Patrick Thoresen sto og kjempet med to Manglerud-spillere, da han så at Kodie Curran ladet «børsa». 33-åringen ristet av seg motspillerne, med blikket festet på pucken. Styringen var det høy klasse over, og det var et viktig mål for hjemmelaget. De kunne puste litt igjen.

– Vi gjorde det litt vanskelig for oss sjøl, men vi scoret på riktige tidspunkt i kampen, sier Patrick Thoresen, og forteller om 4-1-scoringen:

– Var et tidsspørsmål

– Jeg rev meg løs, og var kanskje litt heldig som traff så bra. Men det var deilig å se den gå i mål. Jeg får mye spilletid, og det er alltid herlig å bidra med målpoeng. Det var et tidsspørsmål før det skulle løsne for min del. Det handler om å få stabilitet i rekka. Nå er Victor Svensson tilbake, og det er bra. Da slipper jeg å spille senter. Det er ti år siden sist jeg gjorde det. Det handler mye om kjemi og rytme, sier Patrick Thoresen, og fortsetter:

– Vi må være et kollektiv, og det handler om å tilpasse seg.

Storhamar kapteinen serverte også to målgivende pasninger. På 3-1 markedsførte han timing og presisjon. Patrick Thoresen havnet bak mål, kikket opp, og fikk øye på gullhjelmen til Christian Larrivée: Pang og jubel.

På 5-1-målet fant han Mikael Zettergren som limte pucken opp i krysset.

– 4-1-målet scoret vi i det første byttet i sisteperioden og det var et viktig mål, sier Storhamar-kapteinen.

Effektive ti minutter

Storhamar startet kampen med bra tempo, og Kjetil Martinsen satte inn 1-0 etter en glimrende pasning fra Jimmy Andersson. 2-0 kom etter et rapt håndleddskudd fra Mikkel Søgaard. På slutten av perioden fikk Manglerud Star reduseringen, etter at flere Storhamar-spillere mislyktes med å få pucken ut av egen sone.

Midtperioden var svak av hjemmelaget, selv om de scoret det eneste målet i perioden.

I løpet av de første ti minuttene av sisteperioden scoret Storhamar-gutta tre mål, og reddet kvelden. Minuset var at bortelaget også scoret to kjappe.

På 6-3-målet gikk Storhamar-gutta seg skikkelig bort i egen sone - i undertall.

Christian Bull satte den siste i åpent mål.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00