Raymond Kristiansen og Amund Larsen hadde tatt klubbens oppfordring om å møte til kamp i Storhamars gule og blå farger.

- Vi har ladet opp i mange timer allerede, sier Kristiansen, som er ekstremt ivrig etter å komme i gang med hockeysesongen.

- Nå er jeg voldsomt hockeypunch, sier kameraten Larsen.

DIREKTE HER: Følg Vålerenga - Storhamar!

De tror dette er sesongen der Storhamar virkelig kan få sving på sakene og krige om både seriemesterskap og bøtta.

- Vi har et godt lag. Dersom det skal lykkes, så føles det som at i år er året, sier Kristiansen.

Supporterunionen dro i gang sine første sanger med godt over en time igjen til kampstart. Et sulteforet hockeypublikum tror på tre poeng i serieåpningen mot Vålerenga.

- Det blir seier. 4-1 kanskje, spår Larsen.

Kameratene kommer til enighet om at i hvert fall Patrick Thoresen, Christian Larrivée og Robin Dahlstrøm tegner seg på scoringslisten.

Se video øverst i saken!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.