Det er mange yngre som ser opp til A-lagsspillerne, og har som mål å komme helt opp. Det gjaldt Simen André Edvardsen også. Det handler mye om forståelsen av hva som må legges ned for å nå målet, og ikke minst være villig til å legge ned den jobben som kreves.

– Hockey betyr mye for meg. Jeg har alltid trent mye, trent ekstra hver dag. Nå gjelder det å lytte til rådene, og utvikle meg videre, sier 18-åringen, som går på Wang Toppidrett.

Selv om han liker å trene mye, og har tatt steg fordi han har lagt ned mange timer, har Simen André Edvardsen fått mer og mer forståelsen av at ting må balansere.

Suger til seg kunnskap

– Jeg har fått god hjelp av fysisk trener Tore Neby, som har lagd en skikkelig treningsplan for meg. Jeg skjønner at det er viktig med balanse, og jeg kjenner at ting fungerer bedre med skikkelig overskudd. Jeg har fått en bedre forståelse av dette nå, og tenker mye på kosthold og søvn, sier 18-åringen, og fortsetter:

– Jeg suger til meg all kunnskap jeg kan få av de eldre gutta. Patrick (Thoresen) er utrolig flink til å gi råd, og det er jeg veldig takknemlig for.

Unggutten har fått mye tillit som senter denne sesongen.

– Det er veldig moro med hockey’n nå, men selv om jeg har spilt mye, tenker jeg på hvordan jeg skal utvikle meg videre. Jeg vil gjerne forbedre det offensive, samtidig som jeg vil være en stabil, defensiv senter, sier Simen André Edvardsen, som er blitt fem centimeter lengre og fem kilo tyngre siden forrige sesong.

– Jeg merker det.

Må bremses litt

Fredrik Söderström liker utviklingen til 18-åringen.

– Han er et prosjekt for oss. Simen har et stort hjerte for klubben, men han spiller ikke fordi han er ekte Storhamar-gutt. Simen spiller fordi han er god nok. Grunnmuren hans er veldig spennende. Han er blitt bedre med pucken og har bra spilleforståelse. Det han må jobbe med er å ta mer initiativ og bli litt tøffere, sier treneren, og forteller litt om treningsiveren til Edvardsen:

– Han er ekstremt treningsvillig, og vi må bremse ham litt. Det kan bli for mye, sier Söderström.

Torsdag er det hjemmekamp mot Manglerud Star.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.