Stjernen - Storhamar 0-2

- Vi vinner på en dag der det butter litt imot. Det symboliserer gjerne et topplag og viser styrke, sier Robin Dahlstrøm, som scoret ett av to Storhamar-mål mot Stjernen.

Det sto 0-0 etter de første 20 minuttene i Stjernehallen. Og det kan Storhamar takke en god og våken Robert Hestmann for.

Vertene åpnet kampen i et forrykende tempo, mens gjestene fra Hamar så ut til å sitte igjen i bussen. 

Periodens største mulighet kom da David Hallström fikk pucken i slottet - og klinte til. Hestmann kom over på stolpen og reddet, men hadde ikke full kontroll på returen. Jimmy Andersson var på pletten og slo gummiskiva ned i rundvantet. 

Backene til Storhamar, som har blitt satt skikkelig på prøve i de første kampene, ga bort pucken på farlige steder. Men Stjernen var ikke dyktige nok til å utnytte de mange mulighetene. 

Larrivée-goal

Storhamar startet midtperioden langt bedre. Og da vertene gjorde en stor feil på offensiv blålinje, var Storhamars superduo klar til å straffe rødtrøyene knallhardt: Christian Larrivée fant Joakim Jensen ute på siden, som la pucken tilbake til ham. Da backen, som var i mellom dem, valgte å ta ut Jensen, fikk Larrivée fri bane mot Tommy Johansen. Han la pucken over på backhand og inn bak målvakten. Dermed ledet Storhamar 1-0.

Sander Rekstad hadde en gigantmulighet til å score fra slottet, men forsøket hans, da han hadde god tid alene foran Hestmann, gikk et stykke utenfor mål.

Karel Slavata var alene med Hestmann, men ble stoppet effektivt av det høyre leggskinnet.

åpent mål

Stjernen kjørte på for å få utligningsmålet, men det var i stedet Robin Dahlstrøm som scoret kampens siste mål. Løperen stjal pucken på rødlinja, dro seg inn i sonen og punkterte kampen da Stjernen hadde erstattet Johansen med en ekstra utespiller.

- De gjør en god kamp, men vi finner en veg slik at vi vinner til slutt. Tre poeng er det som gjelder, sier Robin Dahlstrøm.

Storhamar-trener Fredrik Söderström er enig i at det viser styrke å vinne på dager der det lugger.

- Slik jeg ser det, så er det faktum at vi rir av deres press og snur til seier, en styrke. Det kreves karakter, og jeg synes laget viser nettopp det på måten vi vinner i dag, sier han.

Likevel påpeker han at det fremdeles er en del å jobbe med.

- Vi slurver fremdeles mye med puck, og det gjøres individuelle feil, men slike ting kan rettes opp i. Vi lærer fremdeles for hver dag som går, sier Storhamar-treneren.

Usikker Martinsen

Kjetil Martinsen gikk av isen midt i den første perioden etter å ga gått forkjært i vantet som følge av en duell. Han forsøkte å spille videre, men måtte etter hvert kaste inn håndkleet.

- Jeg klarte ikke løfte armen, og da er det bare å gå av, sier Martinsen, som fikk smellen i skuldra.

- Skaden skal sjekkes av legen i morgen.

Med et tett kampprogram framover, er løperen redd for å miste flere kamper.

- Selvsagt er jeg bekymret for det. Jeg vil gjerne bidra og prege alle kamper, sier Kjetil Martinsen.

Storhamars lag: Keeper: Robert Hestmann (Oskar Östlund)

1. rekke: Kodie Curran, Jimmy Andersson - Robin Dahlstrøm, Christian Larrivée, Joakim Jensen.

2. rekke: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Patrick Thoresen, Viktor Svensson, Mikael Zettergren.

3. rekke: Christian Bull, Emil Frøshaug - Kjetil Martinsen, Simen Andre Edvardsen, Steffen Thoresen.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Lars Erik Hesbråten - Eirik Skadsdammen, Jørgen Langdalen, Martin Rønnild.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.