Lars Erik Hesbråten har slitt etter en smell i kneet, og sto over mandagens kamp i Sarpsborg. Nå er han altså klar. Han trente med laget på is tirsdag.

Det er verre med Lars Løkken Østli. Backen måtte gi seg i Sarpsborg mandag etter å ha dekket et skudd. Pucken traff foten. Han har vært til sjekk, og det er ikke snakk om brudd.

Tirsdag var det fortsatt vondt, og beinet var hovent. Tirsdag kveld var det tvilsomt om Løkken Østli rekker onsdagens kamp.

Når det gjelder Christian Larrivée sier fysioterapeut Kent Inge Kristiansen dette:

– Vi tar det dag for dag, sier Kristiansen.

Det står 1-1 i kamper i kvartfinaleserien mellom Storhamar og Sparta. Onsdag kveld spilles den tredje kvartfinalen i CC Amfi.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.