Musikkvideoen (du kan den se i videoen her) til låta er spilt inn i samarbeid med dronepilot og fotograf Stian Frøysang og Bjørnar Fjeldberg.

Selve videoinnspillingen fant sted i September 2017 i CC Amfi og på toppen av kornsiloen på Hamar-vest.

Sjefen sjøl - Patrick Thoresen er godt synlig.

Tannløse Vikinger har premiere på kuba i CC Amfi under serieåpningen nå i kveld (tirsdag 12. september) og blir etter dette introlåt for Storhamar under sesongen 2017/18. 

HAGLE & KÅNJAKK

Det har gått fem år siden den lokale gjengen i Hagle & Kånnjakk først fant veien til Grisebingen studio utenfor Hamar.

Debutlåta "Hamar, Hagle & Kånnjakk", lansert i desember 2012, banet vei for det som skulle bli et ellevilt år for Rey-Dar, Glenn Glider og resten av gjengen. Hagle & Kånnjakk er spesielt godt kjent for sin evne til å skildre den lokale fest- og utelivskulturen, men bandet er også opptatt av å hedre hjembyen Hamar. Storhamarsenteret fikk sin egen låt i form av "Las Megas" våren 2013. 

HEDRET PØLSEKIOSKEN PÅ BRYGGA

Fire år senere var bandet tilbake, det med en låt som oser av ekte norsk rocketradisjon hedrer de Brygga Kiosk på Skibladnerbrygga og pølsevarianten "Spesial".

Sangen fikk tittelen "En Hyllest". Med godt over 40.000 visninger på «comebacket» og stor begeistring blant lokalbefolkningen kom forespørselen fra Storhamar Hockey, de ønsket en ny låt til sesongen 2017/18. «Etter en helg i studio kom vi opp med en låt som balanserer på knivspissen mellom blodharry og livsfarlig for hoftepartiet, nemlig Tannløse Vikinger» - Tony Tømmer.

BANDET OG NESTE KONSERT

Tannløse Vikinger blir tilgjengelig digitalt på YouTube, Spotify, Tidal og de andre strømmingstjenestene 12. September. 

Bandet spiller på Gregers den 28. desember. 

Hagle & Kånnjakk består av:

Vokal: Rey-Dar 

Gitar/vokal: Freddy Ready 

Gitar/vokal: Glenn Glayder

Bass/vokal: JimMekk

Keyboard/vokal: Tony Tømmer

Trommer/vokal: R-J

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.