Storhamar har trent på is siden mandag 30. juli, og nå nærmer det seg start for treningskamper.

Les også: Rønnild imponerte

Laget skal som kjent møte CHL-motstanderne Tappara og Djurgården hjemme i CC Amfi i slutten av august og starten av september, men før det venter en tur til Danmark, der de skal møte sterk motstand i Frederikshavn og Aalborg. 

HATV er på plass, og vi vil gi dere siste nytt fra Danmark-turen.

- Vi ønsker å kunne hjelpe alle Storhamar-supportere som ikke selv får vært til stede på kampene, med å vise kampene, sier sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Det kan med andre ord være smart og fornuftig å bli HA-abonnent i august. 

Les også: Pengene renner inn

stor interesse

Han mener Storhamar har en unik posisjon hos Hamar-folket, og at det derfor er viktig å kunne vise de kampene vi har mulighet til.

- Vi skulle gjerne vist hver eneste kamp, men på grunn av rettigheter har det ikke latt seg gjøre. Når vi kan vise kampene, ønsker vi å gjøre det. Det er veldig mange som bryr seg om Storhamar, og det merker også vi veldig godt, sier han.

Sportsredaktøren er spent på årets stall.

- Den viktigste signeringen klubben gjorde, var da Fredrik Söderström valgte å fortsette. Han er populær blant fansen, har en sterk posisjon i spillergruppen og virker sulten på å fortsette sitt prosjekt med Storhamar, sier Hansen.

Han tror fansen gleder seg til å se de nye spillerne.

- Patrick Thoresen viste i fjor hvilken klassespiller han er, mens Andreas Øksnes og Eirik Salsten har utviklet seg mye siden de forlot klubben. Det blir også spennende å se hva Jens Jakobs og Niklas Fogström kan bidra med. Det er to rutinerte spillere, sier han.

- Jeg gleder meg til å se kampene på HATV, og så håper vi at Storhamar kan fortsette der de slapp i fjor - med å banke all motstand de møter. 

PS! HATV sender også bortekampen mot Vålerenga 22. august. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.