Sparta - Storhamar 4-1

- Sparta kom ikke ut mer sultne enn oss, men vi fikk ikke uttelling på sjansene våre. De kjørte på, og vi gjør noen feil som ender i mål, sier han.

- Vi hadde fått 2-1, men slipper inn et mål til, og da dør kampen, sier han.

Han gleder seg til å møte Sparta hjemme torsdag.

- Hadde noen spurt meg om jeg ville avgjort på hjemmebane, hadde jeg sagt ja til det. De er like trøtte som oss, og nå skal vi hjem og avgjøre på hjemmebane, sier han, før han gjentar at Storhamar må jobbe med å score mål.

- Vi må sette sjansene våre, og så må vi fortsette å spille vårt defensive spill. Vi blir litt engstelige når vi ikke scorer, sier han.

Se hele intervjuet med svensken i toppen av artikkelen! 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.