Storhamar hadde en veldig svak dag på jobben mot Manglerud Star søndag.

Etter å ha ledet 2-0 midtveis i første periode, falt alt helt sammen. Tempoet ble dårligere og presisjonen deretter.

- Skal ikke skje

Lars Erik Hesbråten scoret 2-0-målet og noterte seg for sin andre nettkjenning på like mange kamper. Han var skuffet etter kampen.

- Vi taper mot MS hjemme, og det skal ikke skje, rett og slett. De er ikke et dårlig hockeylag, men vi skal være bedre enn dem hjemme, forteller en skuffet Hesbråten.

Kongsvinger-gutten var fornøyd med starten på kampen, men ikke så mye mer.

- Vi starter bra og leder 2-0, men så faller vi sammen og de scorer 2-2. Andre periode er ok, men vi scorer ikke mål og kommer ikke innpå, sier han.

På spørsmål om spillerne kan ha tatt litt lett på oppgaven da de gikk opp til 2-0, svarer Hesbråten:

- Det er mentalt mot de antatt dårlige lagene. Når vi får en sånn ledelse kan det være fort gjort å tenke at det blir enkelt. Slipper vi oss ned fem prosent så får du smake det. 2-0 er en farlig ledelse. Scorer de så får de energi, så det er ikke mye som skal til, sier han.

Så tomme ut

Pål Johnsen hadde ansvaret på sidelinjen i sykdomsfraværet til Sjur Robert Nilsen.

Han var veldig skuffet etter kampen.

- Det var en skuffende match. Det var ikke bra i det hele tatt. Etter en ganske fin start så blir det litt stress etter det første målet deres. Det ble energiløst og vi ser tomme ut, forklarer Johnsen.

Han mener søndagens kamp er et oppgjør de burde ha tatt alle tre poengene i.

-  MS er et lag vi skal slå hjemme hvis vi er på topp. Men i dag var ingen god dag, og da kan vi tape mot MS. VI kommer ikke opp i tempo med puck eller noe. Utover i kampen synes jeg MS ser piggere ut enn oss. Sånn er det, i blant har du forferdelige dager. Vi må se framover og komme oss på beina til tirsdag, sier Johnsen.

Ifølge Hampus Gustasfsson var det hett mellom spillerne i den første pausen. Johnsen forteller at han holdt seg rolig og så etter løsninger.

- Jeg var ganske rolig. Jeg tror det var mer hett mellom gutta. Jeg skriker ikke så mye, jeg forsøker å finne løsninger. Men det hjelper ikke med løsninger og taktikk hvis beina og hodet ikke er helt med, sier han

Sterk åpning

Storhamar åpnet kampen best, og produserte flere brukbare målsjanser.

Men det skulle gå 8.30 av den første perioden før Martin Rønnild satte inn 1-0 til Storhamar, etter en lekker pasning fra Alexander Reichenberg.

Fire minutter senere doblet Storhamar, etter at målsniken Lars Erik Hesbråten sto på rett plass foran mål og styrte inn en flott pasning fra Christian Larrivée.

Men det snudde fort i periode. 

Falt sammen

Etter 15.33 reduserte Joachim Hermansen til 2-1, før Johan Skiøld utlignet med halvannet minutt igjen av perioden. 

Storhamar åpnet bra, men de siste 7 minuttene var fryktelig svake, og de ga fra seg ledelsen altfor billig. 

Midtperioden kan kalles et lite sorgens kapittel.

Storhamar produserer de fleste sjansene, men det manglet både tempo og presisjon.  Skuddforsøkene ble heller ikke all verdens på grunn av for lite trafikk foran Idoff i MS-målet. 

Tredje periode var heller ikke veldig god av Storhamar, som fortsatt slet med presisjonen og tempoet.

De tok imidlertid ledelsen med fem minutter igjen etter en frekk avslutning fra Petteri Nummelin fra bak mållinjen i rundvantet.

MS kriget på og utliknet minutt igjen av Ratejczak.

Gjestene var også det beste laget i sudden death, og vant med 3.22 igjen, etter skudd av Karl Pearson. Dermed tapte Storhamar 4-3. 

Storhamars lag:

Keeper: Oskar Östlund (Robert Hestmann
1. rekke: Erik de la Rose, Joonas Rönnberg - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Simen Andre Edvardsen.
2. rekke: Lars Løkken Østli, Petteri Nummelin - Daniel Hermansson, Alexander Reichenberg, Martin Rønnild.
3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Mikkel Søgøaard - Martin Gran, Jørgen Langdalen, Hampus Gustafsson.
4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Patrik Bäärnhielm - Lars Erik Hesbråten.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.