Gustafsson er kjent som en tøff spiller og har flere ganger vært involvert i situasjoner hvor det koker over. Senest på tirsdag.

– Jeg synes ikke det blir riktig å stille spørsmål om å miste hodet etter en slashing. Det skulle vært to minutters utvisning og var feil dømt, sier Malmö-gutten.

Han forteller om at han har fått støtte både fra øst- og vestlandet.

- JEG HAR FÅTT STØTTE

– Jeg skal ikke nevne navn, men det er spillere fra både Stavanger og Storhamar som har sagt til meg at dette bare skulle gitt to minutter. Noen har til og med sagt at Søberg burde fått to minutter for diving, sier han.

Storhamar har slitt med mange spillere ute den siste tiden og mister nå også Gustafsson på søndag mot Vålerenga.

– Hvis jeg hadde tatt en fight, eller faktisk spearet han og fått matchstraff, så ville det vært dumt med så mange ute, sier svensken, og utdyper:

– Her synes jeg ikke at jeg fortjente karantene. Jeg spiller på grensen og noen ganger tar følelsene overhånd. Jeg spiller fysisk. Det er det samme med Martin Rønnild når han får utvisning i Stavanger, sier han.

VIL HA BEDRE DISIPLIN

Martin Rønnild fikk 12 minutter i fryseboksen når Storhamar spilte i overtall fire mot tre. Det tok bort en del av det potensielle trykket laget kunne fått når de forsøkte å komme tilbake i kampen mot Stavanger. Det var heller ikke første gang han fikk utvisning i offensiv sone.

– Jeg kjenner meg igjen i det problemet, men ønsker ikke at det skal være sånn. Hockey går fort og noen ganger blir det uheldige utfall, uten at det er meningen, sier han.

Nå etterlyser Fredrikstad-gutten langt kaldere hoder framover, også fra seg selv.

SKULLE IKKE RØRES

– Motstanderne forsøker alltid å fyre oss opp. Der har de vært gode så langt. Det skal de ha, sier han.

– Vi må slutte å bli med på tull, spesielt på slutten av kamper hvor vi har muligheter til å slå tilbake, sier Rønnild.

Joakim Jensen og Lars Løkken Østli var begge tilbake på is torsdag, men begge trente med trøyer som innebar at de ikke skulle røres.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00