(Storhamar - Sola 35-20)

Storhamar ledet 16-12 til pause, men gjorde en del tekniske feil og svake valg i forsvar.

- Vi spiller bra og leder, men så gjør vi dårlige individuelle valg, der spillerne går ut av rollene sine, slik at Sola hele tiden er i nærheten av oss, sier han.

Han forteller at det gikk en kule varmt i pausen.

- Jeg gikk helt berserk i pausen. Jeg er ikke stolt av det, men i dag måtte det til. Jeg er usikker på hvor dyrt det blir for meg.

- Det var såpass, ja...

- Ja, i dag klikka jeg, sier han.

Gabriella Juhasz, som ble kåret til Storhamars beste spiller, var glad og fornøyd da hun snakket med HA-sporten etter kampen.

- Jeg sitter med en deilig følelse. I første omgang sliter vi i forsvar, mens det blir mye bedre etter pausen. 

- Hva hadde pausepraten å si for dere?

- Vi fikk en veldig klar beskjed av Arne, sier hun og gliser.

- Vi tettet igjen og sto nærmere. Det gjorde at det ble vanskeligere for dem, sier han. 

god start

Storhamar gikk rett i strupen på gjestene fra Sola, og det tok ikke lang tid før vertene ledet 2-0.

Da klokken viste 11.40 og stillingen var 7-4 til vertene, tok trener Arne Senstad time-out. Da hadde Kamilla Sundmoen, Heidi Løke og Tonje Enkerud to scoringer hver. 

Storhamar fortsatte å holde gasspedalen nede, og etter 20 minutter viste tavlen 13-7 til Storhamar - som sprutet av angrepglede og gode offensive ideer. 

De siste minuttene var ikke like gode for Storhamar, som tapte den siste timinuttersperioden 3-5. Dermed ledet Storhamar 16-12 til hvilen.

Kamilla Sundmoen var Storhamars toppscorer sto med fem scoringer før hvilen. 

herjet

Etter 36 minutter ledet Storhamar hele 21-13 mot et Sola-lag i oppløsning. 

Og verre ble det for gjestene: Da klokken viste 44 minutter, var stillingen 27-15.

Storhamar bare forsatte å kjøre over gjestene, og til slutt endte det 35-20. 

Storhamars lag: Alma Grizovic Hasanic, Inga Presker (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Malene Aambakk, Heidi Løke, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Andrea Næss, Tonje Enkerud, Mia Svele, Moa Fredriksson, Betina Rieglehuth, Martine Hovden, Aleksandra Zimny. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.