At Storhamar er i vinden om dagen, fikk alle se da laget hadde sin første istrening 31. juli. Rundt 3.000 mennesker hadde tatt turen for å se heltene på is.

Torsdag kommer erkerival Vålerenga til byen, og nå merker Storhamar-kontoret at det nærmer seg kamp igjen.

- Trøkket er stort rundt klubben om dagen, og vi merker at det er stor interesse for billetter, sesongkort og supporterutstyr, sier Mathias Saxrud, som håper fjorårets treningskamp-tilskuerrekord slås.

HATV: Bli med på sesongens første fellesøkt!

- Vi tror på over 2.000 tilskuere, og så håper vi på 3.000. Det hadde vært kult å slettet fjorårets rekord - og jeg tror vi kommer til å gjøre det, sier Saxrud.

Sist sesong møtte Storhamar Lørenskog hjemme i den første treningskampen, og det offisielle tallet viste 1.664 tilskuere. 

Saxrud tror de nye spillerne pirrer interessen til Storhamar-publikumet.

- Det at Patrick er tilbake, er klart viktig, for han er en internasjonal klassespiller. Men vi har også fått inn andre spennende spillere som Kjetil Martinsen, Victor Svensson og Robin Dahlstrøm, for å nevne noen, sier han.

Vi følger kampen live på h-a.no fra 18.00.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.