HA-sporten tar sats og satser på å servere våre lesere og lyttere en podcast vi har valgt å kalle "Puckpodden" - som vi vil legge ut en ny episode av hver 14. dag.

HATV: Se Vålerenga - Storhamar her!

Podcasten vil bestå av HA-journalist Bendik Havdal Eriksen og TV 2-kommentator Eirik Johansen, i tillegg til at de vil ha med seg en gjest.

Onsdag var Storhamar-profilen Andreas Øksnes på plass i Grønnegata og avla oss et besøk.

Vi er fortsatt tidlig i fasen av hvordan dette skal gjøres, og vi legger derfor ut en lydfil i toppen av saken, slik at dere kan høre vår pilotepisode.

På sikt vil hver episode bli lagt ut på Itunes. 

Har du innspill, kritikk, ros eller ris, ønsker vi at dere skriver hva vi kan gjøre annerledes. Sporten@h-a.no er adressen vår. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.