Representanter fra CHL-finalist Sparta Praha skal ha sett Storhamar og Alexander Reichenberg da de slo Stavanger Oilers 4-1 hjemme i CC Amfi tirsdag. 

Og etter det HA-sporten erfarer, skal 25-åringen være klar for gigantklubben.

Les også: Nilsen roser Reichenberg

Men selv ønsker ikke Lillehammer-gutten å bekrefte hvilken klubb han har signert for.

- Jeg kommer ikke til å spille for Storhamar til neste år. Men klubben er fortsatt i sesong, og vi er blitt enige om å ikke si noe før sesongen er over, sier Reichenberg til HA-sporten.

- Men er det Sparta Praha det dreier seg om?

- Det ønsker jeg ikke å si noe om. 

Husker du? Reichenberg om drømmemålet

Reichenberg var glitrende da Storhamar møtte nettopp Sparta Praha og Geneve-Servette i Champions Hockey League-gruppespillet høsten 2015.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.