Storhamar-lege My Lystad forteller mer om status:

– Hampus har fortsatt smerter og det er ømt. Vi snakker om fire til seks uker ute slik det ser ut nå. Hvis han blir klar tidligere er det en bonus, sier My Lystad.

Hampus Gustafsson, som topper poengligaen i Storhamar med 12 målpoeng, fikk smellen da han skulle bytte. Svensken smalt sammen med en Stavanger-spiller, og ble liggende. Det var kneet som fikk juling. Han hadde helt tydelig store smerter, og måtte hjelpes av isen.

Uvisst med Larrivée

Storhamar spiller igjen tirsdag, hjemme mot Sparta. Så kommer kamper mot Kongsvinger (10. november), Manglerud Star (13. november), Vålerenga (15. november), Lillehammer (20. november), Lørenskog (24. november) og Stjernen (27. november). Da har det gått om lag fire uker siden Gustafsson fikk smellen.

Etter Stjernen-kampen gjenstår det fire kamper før det er seriepause igjen.

Storhamar har vært uheldig med skader denne sesongen. Det startet med smellen Christian Larrivée fikk under turneringen i Mora i Sverige. Kanadieren har fortsatt ikke spilt noen seriekamper denne sesongen. Storhamar-lege My Lystad forteller at det er vanskelig å anslå når Christian Larrivée kan være tilbake, men at det høyst sannsynlig ikke blir noe spill før jul.

Superveteranen Petteri Nummelin er også skadet. Det er usikkert hvor lenge han er ute. Finnen har stått over seks kamper denne sesongen.

– Vi skal se nærmere på ham i neste uke, sier Storhamar-lege My Lystad.

Flere tilbake nå

Joey Tenute har stått over fem kamper på grunn av skade, men den kanadiske senteren spiller igjen nå.

Erik de la Rose fikk en smell mot Vålerenga, og totalt har den svenske backen stått over fem kamper så langt denne sesongen. Han spiller igjen nå.

Lars Erik Hesbråten ble kneoperert etter forrige sesong. Det fungerte ikke så bra, så Storhamar-veteranen måtte gjennom en ny operasjon. Han har stått over 12 kamper denne sesongen, men er i spill nå.

Lars Løkken Østli var ute tidlig i sesongen, er også i spill nå. Han har spilt ti av 16 seriekamper denne sesongen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.