Da Martin Gran fikk beskjed om at han ikke var ønsket med videre i Storhamar, begynte han og agenten hans og lete etter en ny klubb.

Nå er det klart at 20-åringen skal fortsette utviklingen i Østerrikske Kitzbühel.

Til klubbens hjemmeside sier trener Joe West følgende om Hamar-gutten:

- Martin er den spillertypen vi ser etter. Han er ung, ambisiøs, rask og har gode tekniske ferdigheter. Han vil forhåpentligvis være en ledene spiller for oss, sier han. 

Hovedpersonen er glad for at alt har løst seg.

- Dette blir spennende, og jeg gleder meg til å fortsette utviklingen min der. Hadde jeg fortsatt i Storhamar, ville jeg trolig ikke fått spille mer enn hva jeg har gjort de siste årene. Dette føles riktig for meg, sier han til HA-sporten.

Storhamar-trener Fredrik Söderström har tidligere sagt at han håper 20-åringen vil få fart på karrieren i en annen klubb, og at døren er åpen for ham ved en senere anledning.

Laget spiller i Alps Hockey League, som inneholder lag fra Italia, Østerrike og Slovenia. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.