Hamar-gutten Lars Løkken Østli produserte fire målpoeng da Lørenskog ble knust på bortebane lørdag.

Det er dobbelt så mange poeng som han sto med før kampen.

Men selv om han kun sto med to poeng, har han ikke brydd seg nevneverdig om det selv.

- Nei, jeg er blitt for gammel til å bry meg om poeng. Men det er selvfølgelig morsomt å være med på å bidra med noen poeng, sier han.

Trener Fredrik Söderström roser Løkken Østlis engasjement.

- Lars vil alltid det beste for laget. Men av og til spiller han litt mer med hjertet enn med hodet. Når han er som i dag, har vi en kraftback, som er utrolig viktig for oss, sier Söderström, som var fornøyd med seieren.

- Vi er hele veien det førende laget. Og selv om vi har spillere ute, står andre fram. Det er god moral i laget, sier han.

Larrivée-skade

Storhamar hadde få problemer med å slå Lørenskog lørdag - selv om poengkongen Christian Larrivée måtte se kampen fra tribunen.

- Jeg skadet meg da vi spilte fotball, og jeg vet ikke hvor lang tid det tar. Det er kjedelig, for jeg vil hjelpe laget, sier Larrivée.

Fysio Fredrik Akre forteller at det dreier seg om en strekk i leggen. 

Løkken Østli-scoringer

Storhamar ledet 1-3 etter de første 20 minuttene i Lørenskog Ishall.

Lars Løkken Østli startet scoringsfesten da han banket inn 1-0-scoringen fra venstresiden etter 9.32.

Snaue tre minutter senere rotet backmakker Mikkel Søgaard det til som bakerste mann i egen sone, og Lørenskog straffet ham nådeløst. Conny Strömberg stjal pucken fra ham og spilte videre til Mikael Dokken, som serverte Sebastian Johansen på åpent mål. Dermed var lagene like langt.

Men Storhamar satte inn et gir Lørenskog ikke kunne matche, og Eirik Skadsdammen fikk god tid og rom til å sette inn 2-1 fra fem meter like etter utlikningen.

3-1-scoringen var en ren perle. Mikkel Søgaard satte opp Løkken Østli ute på venstresiden, og backen klinte til på direkten. Gummiskiva forsvant oppe i det lengste krysset - med lyd. 

thoresen-show

Midtperioden åpnet med en lynrask Lørenskog-scoring. Petter Grønstad fikk tid og rom til å ta med seg pucken over isen, dra seg unna Victor Svensson og bruke Løkken Østli som skjold, slik at Oskar Östlund fikk dårlig sikt. Og pucken havnet i nettet. 

Noen sekunder senere kunne Mikael Dokken skapt balanse i regnskapet, men Östlund kom over og reddet en nesten "umulig" pucken på streken.

Men så handlet alt om Storhamar: Først fikk Patrick Thoresen stå umarkert og sette inn en god Mikael Zettergren-pasning, før samme mann fikk enda bedre tid til å styre inn kampens syvende goal. 

transportetappe

Robin Dahlstrøm, som har spilt 67 kamper for Lørenskog tidligere i karrieren, banket inn 6-2-scoringen da Joakim Jensen la en perfekt pasning til ham. Scoringen kom da det gjensto snaut fem minutter.

Drøyte to minutter senere ble ydmykelsen enda større. Thoresen fant Zettergren på bakre stolpe, og han klinte pucken i mål. 

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund.

1. rekke: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Patrick Thoresen, Victor Svensson, Mikael Zettergren.

2. rekke: Christian Bull, Emil Frøshaug - Joakim Jensen, Kjetil Martinsen, Robin Dahlstrøm.

3. rekke: Jimmy Andersson, Simen Løvhaug Hansen - Martin Rønnild, Simen André Edvardsen, Steffen Thoresen.

4. rekke: Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.