HØR EPISODEN HER!

Tommy Kristiansen er spilleren motstanderens supportere elsker å hate, og han elsker å terge opp dem.

I denne ukens episode snakker sarpingen om hvordan han opplever kampene mot Storhamar i  CC Amfi. 

- Når jeg får tominuttere, så gleder jeg meg til å sette meg ned der. De melder på meg, og jeg fyrer tilbake, sier han og gliser.

- Jeg får et ekstra smil om munnen når jeg setter meg der, for jeg gleder meg til kommentarene som kommer, sier han om å sitte utvist i CC Amfi. 

- Det er godhjertet, jeg har aldri opplevd noe vondt på Hamar, sier han. 

Sarpsborg-gutten og Stavanger-profilen Tommy Kristiansen snakker om forholdet til hjembyen, trykket rundt Storhamar-kampene, sin polske vaskedame, skøytestørrelsen, Stavangers hymne, knebøy-krav i Sarpsborg, Sjur Robert Nilsen - og mye, mye mer.

HØR EPISODEN HER!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.