Torsdag var Christian Larrivée til en spesialist i Oslo, for å finne ut av problemene med mye hoste. Planen var at Storhamar-kapteinen skulle rekke kampen mot Stjernen, men noen ekstra tester og litt venting i Oslo gjorde det umulig.

– Jeg skulle gjerne spilt. Det gikk ikke dessverre, men gutta gjorde jobben. Det var veldig bra, sier Larrivée, og fortsetter:

– Det er trolig en form for astma, og nå jobbes det med å finne riktig medisin. Det er blitt verre og verre i det siste, så vi måtte gjøre noe med det. Nå vet vi hva det er. Jeg spiller igjen søndag, og ser positivt på fortsettelsen. Det skal bli godt å bli kvitt hostinga, og få mer energi.

Tøff tid

Her forteller han om hele prosessen:

– Jeg hostet en del forrige sesong. I sommer så det bra ut, og så skulle vi ta flere prøver i løpet av vinteren. Noe kan skyldes fuktigheten og at det er kaldt i hallen, sier Storhamar-kapteinen og fortsetter:

– På grunn av hjernerystelsen fikk jeg ikke tatt testene.

Han forteller om en tøff tid.

– Det har vært en tøff periode. Jeg har hostet ganske mye siden midten av desember, og jeg har stått over en del treninger. Jeg har hatt lett for å bli sjuk, sier Christian Larrivée, og fortsetter:

– Hver dag har vært en kamp, egentlig. Jeg har manglet energi, har ikke hatt energi til å trene ekstra. Jeg er blitt sliten på trening og i kamper. Med medisiner kan jeg ha fullt fokus på hockey igjen, og orke mer hver eneste dag. Jeg gleder meg veldig til å bli frisk, sier kanadieren, som tross problemene har produsert 15 målpoeng på sine ti kamper.

Som nevnt spiller kapteinen igjen søndag mot Frisk Asker.

Spennende avslutning

For alle hockeyinteresserte er tabellen utrolig spennende lesning nå.

Slik ser tabellen ut bak Stavanger og Lørenskog før helgas runde:

3) Vålerenga 67.

4) Frisk Asker 66.

5) Lillehammer 66.

6) Storhamar 64.

7) Stjernen 61.

8) Sparta 60.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.