Robert Hestmann var meget god da Storhamar slo Stjernen 1-4 torsdag kveld.

Men han måtte gi seg da det gjenstod i underkant av fire minutter på klokken.

Storhamar-trener Fredrik Söderström bekrefter at keeperen er skadet, og at Jonas Strand, som var på utlån i Gjøvik, er tilbake i Storhamar-spill.

- Robert har en lyskeskade, men vi har ikke fått beskjed hvor alvorlig det er. Jonas skulle hjem før sluttspillet, men nå ble det flyttet litt framover, sier Svensken.

Lege My Lystad vil ikke gå i detalj om skaden, men melder følgende:

- Vi tror Robert er ute i fire uker, sier hun.

Fra før er Hampus Gustafsson og Kenney Morrison usikre, mens Emil Frøshaug, Lars Løkken Østli, Anders Gulliksen og Phil Marinaccio er skadet. 

Søndag kommer Frisk Asker på besøk til CC Amfi. Kampen kan følges live på h-a.no fra klokka 17.00!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.