Storhamar viste karakter og kom tilbake etter å ha ligget under med 2-0 på borteis mot Sparta.

Mikkel Søgaard hadde en blandet retur til sin gamle hjemmearena og tok tapet tungt.

Etter kampen var sarpingen veldig ordknapp, og han hadde vanskeligheter med å sette ord på det sure nederlaget.

– Det er jævlig kjipt. Det er ikke noe annet å si enn det, forklarer Søgaard til HA-sporten.

Ingen god match

Han mener det var en svak kamp av Storhamar, selv om de klarte å ta med seg ett poeng mot formsterke Sparta.

– Det er ingen bra match av oss, og heller ikke av Sparta. Kampen blir veldig oppstykket. Jeg synes det er bra at vi kommer tilbake til 2-2, men det er veldig surt å tape på straffer, sier han.

Sjur Robert Nilsen er enig med Storhamar-backen.

– Brukbar første periode, men en forferdelig hockeymatch i andre periode fra begge lag. Men vi nekter å gi oss, og vi får med oss et poeng fra Sparta mot et lag som har vist bra form i det siste, så vi får ta med oss det positive også, forklarer Nilsen.

– Dumme baklengsmål

Han likte måten spillerne kriget seg tilbake i kampen på, men irriterte seg over måten baklengsmålene kom på.

– Jeg synes vi gjør det vanskelig for oss selv. Det er litt dumme baklengsmål. Vi har kontroll på pucken før det første baklengsmålet, og før det andre er det en billig utvisning. Det er en soleklar utvisning for tripping på en Sparta-spiller bak målet der i forkant, men sånn er det noen ganger, sier Nilsen.

Søgaard forteller at det ikke betydde noe spesielt for ham å møte gamleklubben.

- I dag så betyr det ikke så mye mer, det var verre første gang. Nå er det «lugnt», og jeg er glad jeg er Storhamar-spiller, forklarer backkjempen.

Søgaard satte inn Storhamars første reduseringsmål tirsdag, før Joey Tenute utlignet til 2-2 med litt i overkant av seks minutter igjen på klokka. Kampen gikk til straffeslag, og der hadde ikke Storhamar like god flyt som mot Stavanger på søndag.

– Det er ikke bare å komme hit og hente poeng. Lørenskog fikk fem baklengsmål, så det er et tøft sted å spille, sier Mikkel Søgaard etter straffetapet.

– Det er sterkt at vi kommer tilbake i tredje periode og får med oss poeng, sier Sjur Robert Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.