Her er det som ble lagt ut på Frisk Asker sin hjemmeside natt til lørdag:

"Etter å ha sett situasjonen i kveldens kamp, hvor dommerne altså bestemte seg for å annullere målet på skuddet som Oskar Nilsson skjøt via TJ Foster, har klubben bestemt seg for å legge inn protest på avgjørelsen.

Det er det leder av sportskomiteen, Nicolay Sørensen, som informerer om denne avgjørelsen.

– Vi synes avgjørelsen er helt feil, og hvis dommerne skal bruke video så skal de kunne motbevise den avgjørelsen som er tatt på isen. Og med mindre de sitter på andre tv-bilder enn det vi har sett, så mener vi at avgjørelsen som sagt er helt feil – og ser på det som en skandale, sier Nicolay Sørensen.

– Det er trist at dommerne skal gå inn og avgjøre en semifinale på den måten, avslutter Nicolay."

Storhamar-trener Fredrik Söderström kommenterer protesten slik:

- Jeg synes det er spesielt. Jeg så det ikke der og da, men etter å ha sett tv-bildene forstår jeg hvorfor dommerne valgte å annulere målet. De er jo skuffet, naturlig nok, men i stedet for protest synes jeg de skal være stolte over den prestasjonen de har gjort, sier Storhamar-treneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.