Onsdagens kamp mot SønderjyskE i Vojens spilles på mindre isflate enn hva Storhamar vanligvis trener på.

Det mener Fredrik Söderström er en perfekt anledning for spillerne til å ta raskere beslutninger ute på isen.

Må våge å være aggressive

- I dag handler det om å spille under press, bruke mindre tid på isen. Da handler det om at man i spillet uten puck, må være i rett posisjon, at vi våger å være aggressive, forteller svensken etter onsdagens formiddagsøkt i flotte SE Arena.

DIREKTE: Se SønderjysE - Storhamar direkte på HATV klokken 19.

Han synes Storhamar-laget brukte for lang tid med pucken under treningskampen mot Lørenskog forrige lørdag, som ble vunnet 5-0.

Han tror de vil bli hardt straffet i kveld dersom de nøler for lenge med pucken, og ikke skrur opp tempoet i spillet.

Vi vet ikke hvor bra SønderjyskE er. Men de har en transatlantisk spillemåte som jeg tror vi møter i alle tre kampene på turen her. Så får vi kanskje se karakteren hos enkelte av våre spillere når det blir trangt på isen. Vålerenga-kampen hjemme følte jeg var mer show-kamp, hvor det var mye plass å bruke, sier Söderström, og fortsetter:

- Her er det mye «tightere». Samme hvor du er på isen, så er det noen som er nære deg. Det stiller krav til de individuelle prestasjonene.

Nye rekker

Han forventer en kamp med intensiv hockey mot et lag som er raske på skøyter.

Og svensken velger å gå til kampen med nykomponerte rekker offensivt, for tredje kamp på rad.

Christian Larrivée og Joakim Jensen får med seg Mikael Zettergren, mens Viktor Svensson og Hampus Gustafsson får Kjetil Martinsen som rekkekompis.

I tredjerekka finner vi Simen Andre Edvardsen, Martin Rønnild og Robin Dahlstrøm,en rekke Söderström har stor tro på.

- Det er en rekke som kan være en toveisrekke, som kan skape noe offensivt, men som også kan stå imot deres offensiv, sier han

Jørgen Langdalen og Eirik Skadsdammen er klare i den fjerde rekka.

Lars Løkken Østli står over kveldens kamp grunnet sykdom, mens de velger å ikke ta noen sjanser med Steffen og Patrick Thoresen, Lars Erik Hesbråten og Anders Gulliksen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.