HØR EPISODEN MED GEIR SVENDSBERGET HER! 

Da Vålerengas fotballag ble herjet med av et skadeplaget Viking-lag på eget gress søndag, fikk Geir Svendsberget en god følelse. 

- Det har alltid vært spesielt med Vålerenga. Jeg hater dem ikke, men jeg misliker dem sterkt. I går tapte dem 4-0, og da er jeg fornøyd, sa Svendsberget i "Puckpodden" mandag.

Han sammenlikner forholdet sitt til Erik Kristiansen med ungjentenes forhold til Justin Bieber, snakker om oppgjørene mot Vålerenga, London Knights-fadesen, kårer topp-3 tøffinger fra sin tid, fotballinteressen - og at han gjerne skulle møtt Anders Bastiansen og Frisk Asker.

HØR EPISODEN HER!

Episoden blir også tilgjengelig i iTunes og i podkast-appen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.