I to strake hjemmekamper har det vært piping og mye frustrasjon blant ellers så trofaste og støttende supportere.

Spillerne kan forstå at folk er misfornøyde etter 3-1-tapet mot Sparta hjemme i CC Amfi.

- Ja, de er vel ikke fornøyde, og det er ikke vi, heller. Så enkelt er det. Vi sitter med samme følelse som de gjør. Vi kjenner at vi burde fått til mer i dag, og det var samme mot MS, forteller Oskar Östlund etter kampen.

– Viser at de bryr seg

Storhamar startet bra mot Sparta, men etter tre stolpetreff ble tempoet og spillet dårligere, slik som det også ble mot Manglerud Star på søndag.

- Det er kjedelig, men det viser at de bryr seg. Vi vil jo ikke tape vi heller. Vi forsøker å snu det. At de piper får vi ta positivt og bruke det til noe bra, sier Östlund.

Larrivée kriget godt og spilte en godkjent kamp, og han forteller etter kampen at spillerne hadde et møte etter tapet.

- Ja, det var det. Det er mye frustrasjon. Jeg tror ikke det er fordi vi ikke jobber hardt, men det er på grunn av hvordan vi jobber. Vi gjør feil som ikke er akseptable, det er det som er vanskelig. Noen ganger mangler vi kanskje fokus, jeg vet ikke, men vi er ikke bra nå, forteller Larrivée.

Forstår at folk er sinte

Larrivée har forståelse for at folk er frustrerte.

– Vi må prøve å blokkere det som skjer på tribunene. Jeg kan forstå at folk er litt sinte og forventer mer, og vi vil også spille bedre og vi vet vi må bli bedre, sier Storhamar-kapteinen, og fortsetter:

– Jeg synes ikke dette er en godkjent kamp, men sånn er det. Vi må bare kjøre videre og det er ingen krise ennå. Vi må ikke tenke på det, alle er sinte og vi vet at vi kan bedre. Vi må samle laget sammen og tenke neste kamp.

Søndag spiller Storhamar borte mot Manglerud Star, og Larrivée tror det kan være en fordel.

– Det kan også hende det er en fordel at vi spiller borte neste gang, så kan vi fokusere mer på hvordan vi spiller og ikke på at vi skal tilfredsstille folk på tribunene. Vi har et bra lag og vi må slutte å variere så mye. Vi er like frustrerte som publikum. Alle her forstår at folk er frustrerte, forklarer Larrivée, som scoret Storhamars siste mål.

Scoringen kom dessverre for sent og guttene tapte til slutt 3-1 og sitt andre strake hjemmetap.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.