– Christian Larrivée har vært ryggmargen til Storhamar i mange år. Han er hovedlederen, pondusen i treningshverdagen, sier Storhamar-treneren.

For de fleste er Christian Larrivée mest kjent for det han gjør ute på isen i form av taklinger, finter, målgivende pasninger og scoringer.

Men Sjur Robert Nilsen vil trekke fram noe mer.

– Han er en reflektert og fornuftig mann. Det er selvfølgelig en sportslig dimensjon med Larrivée, men det menneskelige han bidrar med inn i gruppa er også utrolig viktig, sier Nilsen, og legger til:

– Det positive oppe i det kjedelige i denne perioden har vært at andre spillere har tatt mer ansvar, og utviklet sine lederegenskaper. Det må vi bygge videre på, også med Larrivée tilbake.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.