Med drøyt fem minutter igjen på klokka fikk Gustafsson alle sjansers mor da han fikk stå helt alene foran Lillehammer-keeperen.

– Jeg fikk en kjempesjanse til å avgjøre, og det burde jeg også ha gjort, forklarer han.

Han innrømmer at han kanskje fikk for god tid i den situasjonen.

– Kanskje jeg overtenker situasjonen. Jeg vet at jeg skal skyte på venstre side, men i siste sekund så forsøker jeg å sette den mellom beina i stedet. Det var dårlig av meg. Jeg skal score på den der, sier Gustafsson, som var glad for å være tilbake etter kneskaden.

– Det var deilig og en herlig innramming. Det er synd at vi gir bort seieren, for jeg synes vi er det beste laget. Det er småting som gjør at de får 2–2 der og at de avgjør i sudden. Det er surt. Fra mitt synspunkt så synes jeg vi fører kampen, og vi skal ta alle tre poengene her, sier Gustafsson.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.