Alle de fire nevnte spillerne er sjuke, og ingen av dem var med mot Vålerenga torsdag heller.

Det er også noen spillere på «usikker-lista».

– Mikkel Søgaard slet litt mot Vålerenga, men følte seg bedre fredag, så vi får se. Vi krysser fingrene, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen.

Martin Rønnild spilte ikke mot Vålerenga på grunn av sjukdom.

– Han trente litt på is fredag, så jeg håper på ham.

Joakim Jensen, som scoret to herlige mål mot Vålerenga torsdag, dekket et skudd på Jordal og fikk en trøkk i beinet.

– Vi må se an på morgentreninga lørdag. Vi håper på det beste, og tar en opptelling da, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.