Forrige uke uttalte Rönnberg til HA-sporten at han skulle snakke med familien om en eventuell forlengelse av kontrakten. Da uttalte også Sjur Rakstad-Larsen, sportssjef i Storhamar, at de har gitt finnen et tilbud. Hans nåværende kontrakt utløper 19. desember. Nå avslører Rönnberg altså at familien er positiv til en forlengelse av oppholdet i klubben etter at korttidskontrakten går ut.

- Familien trives i byen når de er på besøk, og selv om det er tøft for dem å reise frem og tilbake håper jeg vi får til dette. Jeg håper jeg kan bli her, sier Rönnberg.

Tror på få mål 

Storhamar møter torsdag et skadeplaget Frisk Asker i CC Amfi. Den høyreiste finnen på 100 kilo tror likevel ikke på noen enkel seier.

- Vi kommer til å møte et desperat Frisk Asker, som ikke har vunnet på lenge. Jeg tror de kommer til å stenge av egen sone slik at det blir vanskelig å score på dem, sier Rönnberg, før han fortsetter.

- Jeg tror det blir et målfattig oppgjør.

Må snu trenden

Storhamar har tapt begge sine kamper mot Frisk Asker denne sesongen, 6-4 i Askerhallen og 1-2 i CC amfi. Rönnberg har oppskriften klar på hvordan trenden skal snus.

- Vi må holde litt mer i pucken denne gangen. Forrige kamp kunne like gjerne endt med seier til oss, så med bedre spill i overtall, og ved å holde dem på utsiden i vår sone har vi gode muligheter til å vinne, sier han.

Frisk Asker er i motgang og står med seks tap på rad. Storhamar står bokført med seks seire på sine sju siste kamper og Rönnberg forteller litt om hvordan det er å være i en spillergruppe i motgang.

- Det kan være små detaljer som skiller seier og tap. Når man jobber i motbakke slik Frisk Asker gjør nå, og som vi gjorde tidligere, må man betale en høyere pris for å få den etterlengtede seieren.

Hockeyfeber

Hamar herjes fortsatt av hockeyfeber, noe finnen setter stor pris på.

- Jeg kjente ikke så godt til byen og laget utover spillere jeg har spilt med og mot. I tillegg fulgte jeg litt med dem under CHL-eventyret i fjor, sier han og fortsetter.

- Jeg synes det er veldig gøy å være med på hockeyfeberen som herjer byen og håper på å bidra til at den økes ytterligere utover sesongen, avslutter Rönnberg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.