Storhamars nummer 23 fikk pucken i egen sone og trampet alene inn mot keeperen uten å finne nettmaskene på første forsøk. Så kriget han pucken lynhurtig tilbake i offensiv sone, dro av et par motspillere med bruk av myke håndledd, for så å plassere pucken elegant i mål. 6-2 til Storhamar.

- Jeg var ikke fornøyd etter at den første muligheten ble brent. Så vant jeg skiva tilbake, fikk vist litt "stick-handling" og pirket den inn. Det var herlig, sier Larrivée.

Etter første periode lå laget under med to mål. Han er opptatt av at de lærer av sine feil.

- Førsteperioden er elendig og sånn kan vi ikke ha det. Mot en annen motstander kunne kampen kanskje vært kjørt etter 20 så svake minutter. Det er sterkt av oss å komme tilbake og vinne, sier Larrivée.

HATV: Se hele videointervjuet med Christian Larrivée øverst i saken!

Les også
SPORT Manglerud Star - Storhamar 2-6.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.