Stefan Espeland har stått høyt på Storhamars ønskeliste denne høsten.

Og da Manglerud-gutten ble enige med den finske toppklubben Ilves om å avbryte kontrakten 18. desember, fortalte han at Storhamar var en aktuell kandidat for ham.

Men nå har han valgt å spille for den Klagenfurter AC, som ligger på 2. plass i den østerrikske toppserien.

Klubbens sportssjef, Dieter Kalt, sier følgende til klubbens hjemmeside om signeringen: 

- Med Espeland inn i klubben, får vi en spiller som ønsker å ta et steg videre i utviklingen, sier han.

Han legger til at klubben har trengt å styrke bredden i troppen, før han roser ham.

- Espeland er en veldig interessant spiller, og vi kan nå bruke den neste tiden på å integrere ham og teste ham.

Da Espeland spilte for Norge i desember, var landslagssjef Petter Thoresen klar på at Espeland måtte få spilletid i sin nye klubb, dersom han skal ha håp om å bli tatt ut til OL i 2018. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.