Søndag kveld signerte Storhamar en toårsavtale med Robin Dahlstrøm.

Og i dag skulle de få svar fra landslagsspilleren Stefan Espeland - som produserte 52 målpoeng for Lørenskog sist sesong.

Og det svaret ble negativt.

- Det hadde nesten vært for mye om vi skulle klart å lande ham denne sommeren, sier Berge. 

Les også: Slik er Dahlstrøms kontrakt

Selv om Espeland ikke blir Storhamar-spiller, graver ikke Berge og resten av Storhamar-leiren seg ned av den grunn.

- Vi har jobbet parallelt med andre løsninger, og det finnes også gode alternativer. Men dette er det andre som kan svare bedre enn på meg, svarer Berge på spørsmål om hvor de leter etter en ny back. 

Stefan Espeland står oppført med 229 målpoeng på 355 kamper i den norske eliteserien. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.