Torsdag var en vanlig dag for det norsk-svenske backparet, som er naboer på Stavsberg i Furnes. De er gode kamerater, og har mye kontakt - også utenfor isen.

– Vi henger mye sammen både på og utenfor isen. Vi kjenner hverandre veldig godt, men vi har ikke spilt så mye sammen tidligere, sier Jimmy Andersson, som synes snekkerjobben er viktig i hverdagen.

– Jeg fikk tilbake jobben i GL-bygg da jeg kom tilbake, og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg jobber rundt fire timer hver dag, og det er viktig for meg å tenke på litt annet enn hockey, sier Jimmy Andersson, som trives sammen med Østli, både som backpartner og snekkerkollega.

Mye rutine

– Det er bra nå, så får vi se hvordan det blir hvis det butter litt, og Lars ikke er helt fornøyd med meg ute på isen, smiler svensken.

Løkken Østli synes han og Jimmy Andersson utfyller hverandre bra.

– Han er veldig trygg og solid. Begge har mange kamper i beltet, så det er mye rutine i dette backparet, sier Lars Løkken Østli.

Nå snekrer de hos lagkamerat Patrick Thoresen. Kona Monica starter snart opp med treningsveiledning i nybygget.

– Dette er gode hockeyspillere og gode snekkere, sier Patrick Thoresen, som er godt fornøyd med duoen.

Fredag kveld er det serieåpning mot Vålerenga i Gjøvik fjellhall, og gutta gleder seg.

– Det skal bli godt å komme i gang, spille om poeng. Jeg tror det blir en veldig bra atmosfære rundt denne kampen, sier Løkken Østli.

Curran sjuk

Det var bra trøkk på torsdagens trening. Kodie Curran trente ikke.

– Kodie er forkjølet. Jeg vil si at det er 50-50-sjanse for at han spiller fredag, sier trener Fredrik Söderström, som forteller at spillerne får beskjed om laget fredag morgen. Simen Løvhaug Hansen spilte i backpar med Christian Bull på torsdagens trening.

Slik var rekkene på torsdagens trening: Patrick Thoresen, Kjetil Martinsen, Hampus Gustafsson - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm - Simen André Edvardsen, Mikael Zettergren, Steffen Thoresen - Martin Rønnild, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.