Det var en jevn og tøff åpning av førsteperioden, der Anders Gulliksen var nærmest etter få minutter, men klarte ikke sette pucken i mål. Videre skapte både Daniel Hermansson og Mikael Zettergren gode muligheter alene med keeper, men ingen klarte å få hull på byllen. Det kom først etter et forrykende powerplay, der det ble skapt fem gode muligheter, før mannen med gullhjelmen, Joakim Jensen satte inn 1-0 til Storhamar.

Den andre perioden startet bra for Storhamar, da Martin Blakseth Huse  satte pucken høyt i mål etter 28.12 av kampen, og dermed 2-0. Men gleden ble ikke langvarig for Storhamar, for Sparta kom tilbake med to kjappe scoringer, slik at det sto 2-2. Da kom Martin Gran til unnsetning etter 36.14, og med et herlig raid sendte han Storhamar i ny ledelse inn ni den andre pausen.

I den siste perioden var det Sparta som hadde presset, og Oskar Östlund sto godt, sammen med et hardtkjempende forsvarspill klarte de å holde unna, til Jensen satte pucken i åpent mål i siste spillerminutt. Dermed ble det 4-2 i CC Amfi. Den andre strake seieren for Storhamar.

Før kampen

Hampus Gustafsson måtte ut i kampen mot Stavanger, etter en smell i kneet. Eirik Skadsdammen går inn i 1. rekka, sammen med Daniel Hermansson og Joey Tenute.

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen er fornøyd med hvordan spillerne har prestert på trening den siste tiden. Men han må fortsatt unnvære flere viktige spillere.

– Jeg synes vi hadde spilt en del gode kamper før den matchen, men mot Stavanger lyktes vi med det etablerte forsvarsspillet vårt. De skjøt mye, men vi hadde kontroll. Vi viste hvor gode vi kan være, sier han.

– Christian Larrivée er fortsatt ute, mens Hampus Gustafsson er borte i fire uker. Petteri Nummelin har fått reise tilbake til Finland, der han har fått behandling for skaden sin. Han er tilbake i slutten av uka, forteller Nilsen.

Storhamar er nummer ni på tabellen, med 18 poeng. Sparta på sin side er to plasser opp, på en sjuendeplass. De har plukket 24 poeng så langt i sesongen.

Rekkene:

Keeper: Oskar Östlund

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de La Rose - Daniel Hermansson, Joey Tenute, Eirik Skadsdammen

2. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Anders Gulliksen

3. femmer: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren

4. rekke: Martin Gran, Jørgen Langdalen, Lars Erik Hesbråten

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.